hoe te eindigen plint

Plint is een geweldige manier om de overgang tussen de basis vormen en afgewerkte vloer. U zult willen ervoor zorgen dat de afwerking van de schoen molding overeenkomt met de afwerking van de basis gieten om de meest uniforme look te bereiken. Shoe molding kan worden afgewerkt op twee manieren: een gebrandschilderd afwerking of een geschilderde afwerking.

Prep het vormen door het invullen van alle nagel gaten met schilder stopverf. Maak dan gebruik van een fijn schuurpapier te schuren overtollige stopverf. Veel soorten base molding komen pre-geprepareerd wat betekent dat u de extra stap van het vullen van de molding voordat u het te schilderen elimineren.

Stap 1 – Geschilderde Finish voor Shoe Molding

Als niet vooraf gevuld, moet u een laag primer toe te passen voor het aanbrengen van de semi-gloss verf. Gebruik een hoge kwaliteit 2 inch borstel om de semi-gloss gelden voor de beste resultaten.

Stap 2 – Toepassing van Primer

Zorg ervoor dat u de schaduw en het type van de vlek te passen als je wilt dat de afwerkingen exact overeenkomen. Het is ook belangrijk dat u dezelfde houtsoort filler te gebruiken als de soort hout dat wordt gebruikt in de schoen gieten. Dit zal zorgen voor een gelijkmatige textuur en korrel wanneer kleuring. Nadat u de molding hebt voorbereid, gelden de vlek met behulp van een kleuring pad of borstel.

Stap 3 – Stained Finish voor Shoe Molding