hoe uit te hollen een katalysator

In de meeste staten, uithollen van een katalysator is niet alleen moeilijk, maar ook illegaal. Er is geen echt goede reden waarom je moet nodig hebt om het uit te hollen, en daarmee kan je het land in een veel warm water. De beste oplossing is om de katalysator te houden zoals het is en te proberen en zoeken naar een andere oplossing voor uw probleem. Echter, als je vastbesloten om hol uit uw katalysator zijn, dan is er een manier die je kan doen. Door het uithollen van de kat, kunt u uw auto te breken, of kan hardlopen problemen, en u kunt vinden dat de garage niet bereid is om u te helpen als je katalysator niet goed werkt. Dit is een proces dat je moet zelf te doen, omdat er geen professional op het werk zou nemen.

Verwijder de katalysator onder de auto. Het zal worden gevestigd door de uitlaat, en wordt vaak aan zijn verbonden, zodat je in staat zijn om rond te komen en raak de kat, maar je zult niet in staat zijn om het te verwijderen zonder het optillen van de auto. Krijg twee verdiepingen jacks, en plaats ze onder uw auto, zodat de wielen volledig ondersteund. Til de auto, en ga eronder. Met behulp van uw sleutel, draai de bouten die de kat in zijn plaats te houden, en dan zachtjes trekken het af van de uitlaat terwijl u de bouten te verwijderen.

Stap 1 – de katalysator verwijderen

Je moet nu in staat zijn om hol uit uw katalysator. Neem de kat om een ​​werkbank en plaats deze in uw ondeugd, naar boven zodat u een honingraatmotief kern kan zien. Neem de koevoet, en zet hem in de top van de converter. Met behulp van je hamer, tik dan zachtjes de bar, en je zult zien de kern beginnen af ​​te brokkelen. Je moet kunnen de honingraat reduceren tot een fijn poeder met enkele slagen. Leeg de katalysator, zet de andere kant op, en verwijder het klokhuis van de andere kant op dezelfde manier. Ga door tot de kern volledig is verdwenen.

Stap 2 – het uithollen van de Kat

Opnieuw installeren onder de auto. Schuif het terug op de uitlaat, en duw hem op zijn plaats. Neem je bouten en schroef ze op hun plaats met de hand, en draai ze met behulp van de sleutel. Zodra de kat is op zijn plaats, uit te komen onder de auto en verwijder de vloer aansluitingen. U zal worden overgelaten met een grote hoeveelheid poeder, dat platina bevat, en kan worden gerecycled of verkocht voor geld als dat nodig is. Uw katalysator zal nu draaien zonder de kern.

Stap 3 – Het opnieuw installeren van de Katalysator