hoe waterplanten bemesten

Net als andere planten, moeten waterplanten worden bevrucht voor hen om te kunnen gedijen in uw watertuin. En net als gewone planten, zijn er verschillende manieren waarop u de planten en producten die u kunt gebruiken bevruchten. Het punt is niet de werkelijke meststof die u gebruikt, maar dat je daadwerkelijk gebruik maken van kunstmest om de planten te voeden.

Vroeger was het zo dat de mensen gewoon compost en mest zou mengen met de bodem om het de voedingsstoffen die het zou moeten geven. Het maakte niet uit of je in het water levende, al dan niet in het water levende planten werden planten. Het proces was veel hetzelfde. Tegenwoordig zijn er verschillende merken van gespecialiseerde meststoffen Bij waterplanten. Deze meststof is gemaakt om sterk verbeteren van de gezondheid en de prestaties van de planten ‘.

Verbeterde for Performance

Voordat u het even welk type kunt toevoegen van kunstmest moet u ervoor zorgen dat u de juiste licht en pH-waarden voor de fabriek om de voedingsstoffen goed te assimileren. Als het water de juiste combinatie van pH, en geen licht heeft, wordt de meststof niet van plan om iets goeds te doen. Het zal niet worden gebruikt. Controleer het water voor pH-waarden tussen 6,5 en 7 voor een optimale voedingsstoffen vertering en dat de planten genoeg licht voor de fotosynthese.

Correct Licht en pH Levels

De snelheid waarmee u uw kunstmest toepassing zal sterk afhangen van de aard van de bodem, plantaardige grootte, potmaat en de watertemperatuur. Wanneer de temperatuur van het water lager is dan 70 graden wil je kunstmest minstens om de 4 weken van toepassing. Hoe kouder water temps zal het tempo van de groei vertragen en de planten moet nemen meer voedsel. Matig warme temperaturen van 70 tot 80 graden zal een snellere tempo van om de drie weken nodig hebben. Warm, tropische water tuinen van meer dan 80 graden moet eenmaal per 2 weken worden bevrucht.

Rate van Application

Meststoffen zijn verkrijgbaar als een vloeibare vorm die u direct kunt plaatsen op de plant, als een substraat meststof die in de bodem kan worden gemengd of worden gebruikt in tabletvorm. Deze meststoffen bevatten alle macro voedingsstoffen die de planten nodig. Een vloeibare-type meststof moet de plant worden toegevoegd op een frequente basis. U moet de plant uit het water te tillen en spuit neer de plant volgens de aanwijzingen. Tablet of bodembemesting, duurt een langere periode. Beide zijn goede meststof opties en zal helpen de tuinman houdt een gezonde waterplanten.

Vloeibare of tabel Substrate Meststoffen

Hoewel er bepaalde richtlijnen voor het bemesten van planten, zullen er tijden van het jaar als ze een extra boost nodig vanwege het weer, water en pot omstandigheden. Behalve aan het begin van het seizoen, of wanneer de planten worden verpot na te zijn verdeeld, moet je ook kijken naar tekenen van nood;. Het is in deze tijden dat de plant die je vertelt dat het moet een beetje meer eten om gezond te worden weer. Zodra de bloemen beginnen te bloeien, als het ongewoon warm is of als het nat is geweest voor een lange tijd met weinig zon, zal de plant tekenen van noodlijdende tonen. Voeg wat langzame tijd-release meststof aan de ondergrond, in de buurt van het wortelstelsel.

Van toepassing als de planten het nodig hebt