hoe zich te ontdoen van de bijen van nature

De bijen doen hun deel voor de natuur en de tuin, maar ze kunnen problemen thuis veroorzaken. Ze vormen een bedreiging voor de kleine kinderen en mensen die allergisch zijn voor hun steek, dus helaas niet alle gezinnen kunnen ze rond te houden. Echter, het leren hoe om zich te ontdoen van bijen is niet zo moeilijk als je zou denken. Er zijn verschillende manieren om de bijen op afstand te houden, zodat u kunt genieten van uw achtertuin en je huis omgeving zonder gestoken.

Hier zijn een paar eenvoudige en veilige manieren om de bijen uit de buurt van uw huis, patio en hopelijk te houden van prikkende u en uw familie.

Stap 1 – Zoek de Hive

Identificeren waar de bijen hun huis hebben gemaakt. Op zoek naar hun nest in planten, bloemen, hoeken van het dak, en luifels, onder andere plaatsen.

Stap 2 – ID Type

Probeer en ontcijferen wat soort bijen ze zijn of als ze inderdaad wespen. Wespen zijn gevaarlijker en zal andere methoden van verwijdering vereisen.

Stap 3 – Call a Imker

Bijen zijn zeer belangrijk voor ons ecosysteem en in de problemen in de wereld, dus voordat toevlucht te nemen tot opties die schaden of te doden, proberen om te zien of er een lokale imker in uw omgeving. Imkers maken een levende het maken van honing en het geven van bijen een veilig thuis, ze zouden waarschijnlijk graag om het nest te hebben en zal een veilige manier om het te verwijderen zonder nadelige gevolgen voor de bijen of uw huis en tuin te leren kennen.

Spray azijn Mix

In het geval dat er niet een imker in uw omgeving contact op te nemen en de bijen die een gevaar voor de veiligheid voor u en uw gezin kunnen ook andere natuurlijke methoden te helpen.

Meer Organic Ways

Meng half azijn en half water in een spuitfles. Spray het nest ‘s nachts wanneer de bijen niet rond zoemen of zijn meestal slapende. Draag beschermende kleding zoals handschoenen, een lange broek en lange mouwen, en misschien zelfs netten gegooid over een breedgerande hoed op je gezicht en nek te beschermen tegen gestoken. Ook, spray de oplossing op de gebieden die de bijen zodanig samenkomen zoals bloembedden, planten en struiken. De volgende dag, controleren of er geen activiteit in of in de buurt van het nest. Als je nog steeds zien activiteit, spuit weer. Opvegen dode bijen uit het gebied en dienovereenkomstig te ontdoen.

Zoek professionele hulp

Als u wilt dat de bijen biologisch te verwijderen, probeer het mengen van een oplossing van half water en half milde zeep wasmiddel in een spuitfles. Spray het nest en andere getroffen gebieden met de oplossing in de avond als de azijn en water.

Een ander alternatief is om een ​​aantal mottenballen hangen binnenkant van een oude nylon of dunne sok dichtbij de bijen nest.

Snij een oude fles soda in de helft en vul het met een zoete frisdrank zoals Mountain Dew en plaats het in de buurt van het nest of op de grond in uw tuin, terras of veranda. De bijen zullen worden aangetrokken door de geur en uiteindelijk hun weg in de richting van het, uiteindelijk verdrinken in de oplossing.

Plaats of hang een bug zapper strip in de buurt van de korf. De bijen zullen komen te zitten in de kleverige materiaal en uiteindelijk vergaan. Deze kunnen worden gekocht bij elke supermarkt, home improvement of drogist.

Oproepen een pesticide bedrijf die zal komen en officieel verwijder de korf uit het gebied en spuit de bijen; veel bedrijven nu gebruik maken van organische materialen versus pesticiden.