hoe zich te ontdoen van rv zwart water tank geur

Als u net kocht een recreatief voertuig, zult u merken dat uw camper zwartwatertank soms kan produceren een zeer onsmakelijke geur die kan het geheel van de RV lijken erg onaantrekkelijk. Er zijn een aantal manieren waarop u kunt zich te ontdoen van die geur, zonder hun toevlucht nemen tot het vervangen van alle van de aansluitingen en de RV zwart water tank zelf.

De beste manier om geuren te voorkomen dat een back-up in uw camper is om je vuilwatertank te legen, en dan spoelt het toilet meerdere malen. Dit zal schoon water duwen door het systeem en spoelen van de buizen. Dit zal meestal helpen om zich te ontdoen van de geur. Wilt u een beetje meer dan spoelen het toilet te doen, dan kunt u een hogedrukreiniger te hechten aan wat frisdrank water, en gebruik deze om de binnenkant van de tank spuiten. Vergeet niet om de tank daarna te legen.

Stap 1 – Spoel de Tank

Een andere werkwijze voor het reinigen van de tank hebben een paar aquarium chemicaliƫn plaats in het water. Deze helpen om de niveaus van ongewenste bacteriƫn te houden, waardoor de geuren.

Stap 2 – Gebruik Chemicals