hoe dat te doen een remleiding reparatie

Stap 1 – Drain Fluid van Brake Lines

Stap 2 – Voorkom overmatige lucht in Brake Lines

Stap 3 – Verwijder de Brake Lines

Stap 4 – Verwijder de remleiding Hose

Stap 5 – Vervang Brake Line Pipe

Stap 6 – Bloeden de Brake System

Net als de meeste andere auto-onderdelen, kan remleidingen verslechteren in de tijd, waarbij u te doen een remleiding reparatie. Als uw auto remmen zijn om normaal te functioneren en houden u veilig wanneer je rijdt, moet u ten minste eenmaal per jaar inspecteren uw remleidingen en aanverwante apparatuur en vervang slechte pijpen of buizen. Om uw auto remleidingen te herstellen, volgt u deze 6 stappen.

Het losmaken van de aansluitingen op uw remleidingen zal waarschijnlijk resulteren in een verlies van remvloeistof. Om dit te voorkomen, verwijdert vocht uit de hoofdremcilinder met een goede sifon.

Nemen van maatregelen om overmatige lucht in uw remleidingen te houden. Om dit te bereiken, klem de slang met slangklemmen of self-griptang. Je moet ook schoon te maken uit los vuil rond de pijp openingen die de slangen kunnen voeren wanneer ze losgekoppeld of opnieuw aangesloten.

Over het algemeen worden twee wartelmoeren gebruikt om remleidingen en remleiding slangen aan te sluiten. Om een ​​remleiding verwijderen, houdt u een van deze noten op zijn plaats met een sleutel, terwijl u de tweede sleutel te gebruiken om de moer los te maken aan de andere kant van de buis. Om te voorkomen dat het strippen van draden van de noten “, gebruiken flensmoer sleutels. Wanneer u beide moeren los, trek de klemmetjes die de armaturen hechten aan de leiding.

Aan de ene kant van de slang vindt u een banjo bout dat de slang wordt aangesloten op de remklauw te vinden. Koppel deze bout en bewaar het waar je het kunt vinden later als u klaar bent om uw nieuwe slang en afdichtringen aansluiten helemaal.

Bij het installeren van de nieuwe pijp, kan het nodig zijn om het te buigen. Als dat zo is, moet u bochten dezelfde als die op de oude pijp, met behulp van een pijp bender maken. Zodra u de nieuwe pijp op de klemmetjes hebben gehecht, draai de moeren weer. Controleer of de leidingen en slangen zijn niet te dicht bij een hete of bewegende auto-onderdelen die zij kunnen worden beschadigd.

Na het werken aan de auto remleidingen, zullen ze de lucht in hen dat uw remmen papperig en minder effectief kunnen maken te hebben. Om dit te voorkomen, aan de randen van de lucht uit de leidingen. Vul de hoofdremcilinder met remvloeistof. Zoek de ontluchter op elke remklauw en verwijder de dop dat de klep dekt. Draai de kraan een beetje open. Sluit een transparante buis naar de klep en plaats het andere uiteinde in een houder. Laat je assistent druk van de auto rempedaal, die lucht en vocht zal dwingen uit de remleiding, voorbij de klep, door de heldere buis en in de container. Als je ziet schoon vloeistofstroom door de doorzichtige buis, sluit de klep. Herhaal deze procedure met elk van de andere 3 wielen. Wanneer u klaar bent, vul de hoofdremcilinder met schone vloeistof.