hoe je een airconditioner verbergen

Terwijl u ervoor dat u uw airconditioning te genieten, kan je niet altijd willen kijken naar de buitenunit. Weten hoe je een airconditioner te verbergen kunt u uw tuin of in de tuin aantrekkelijker te maken. Gewapend met de juiste kennis, zult u gemakkelijk in staat zijn om het apparaat te verbergen.

Een goede manier om je toestel te verbergen en voeg wat groen om uw tuin op hetzelfde moment is om een ​​dwerg buxus planten. De struik groeit ongeveer 3 tot 4 voet lang zijn, die de juiste hoogte kan een airconditioner verbergen. Meet eenvoudig het gebied rond het apparaat. U wilt voor het bestaan ​​van ten minste 2 voet tussen de struiken en het apparaat om ruimte voor de luchtstroom en reparaties geven. Ook in gedachten houden dat je een startpunt van waaruit u toegang tot het apparaat nodig.

Stap 1 – Plan om een ​​struik te planten

De beste tijd om uw nieuwe struik te planten is in het vroege voorjaar na de laatste vorst. Hoe eerder in het voorjaar u plant, hoe meer kans de planten krijgt om neer te zetten goede wortels.

Stap 2 – Plant de Struik

Graaf een gat groot genoeg is om de wortels van de struik die je kocht tegemoet te komen. Zorg ervoor dat het gat diep genoeg is voor het planten van de struik. Voor afdekking van de wortels, meng het vuil met potgrond, om ervoor te zorgen dat het vuil is rijk aan voedingsstoffen voor uw nieuwe plant. Bedek de wortels vast met het vuil om de struiken overeind te houden. In sommige gevallen kan het nodig zijn om palen en touw toe te voegen om de struik op zijn plaats te houden. Hammer palen in de grond en de wind touw strak om de brandstapel en het centrum van de struik.

Stap 3 – Water en Trim Hedges

Tto houd uw struiken gezond, zorg ervoor dat je regelmatig trimmen en water hen. Water minstens twee keer per week, en trim ongeveer een keer per maand in de zomer en elke andere maand in de winter. Afsnijdsels kan worden gebruikt voor mulch en om decoraties voor het huis. Controleer de ledematen niet de kloof tussen de struiken en het apparaat sluiten. Vergeet niet dat je genoeg ruimte voor eventuele reparaties die zal worden gedaan om uw apparaat nodig.

Stap 5 – Installeer een Screen

Als je niet van het idee van het toevoegen van een plant om uw tuin, overweeg dan het toevoegen van een scherm. Uw huis verbetering winkel verkoopt scherm kits die zijn ontworpen voor gemakkelijk gebruik. Alles wat je nodig hebt om naar is het graven van de gaten van de posten in te zitten. Installeer de palen en overspannen het scherm tussen hen. Kies een kleur van het scherm die goed zal mengen met de rest van uw tuin. Screens zijn er in vele verschillende kleuren en stijlen aan uw behoeften.