hoe je een badkamer ijdelheid te installeren

Kimberly is het schrijven over het onderwerp van de doe-het-projecten voor meer dan zeven jaar. Ze heeft haar deskundigheid geleerd door het invullen van haar eigen projecten en de informatie met haar lezers delen. Ze houdt van manieren om re-purpose items rond het huis, evenals het creëren van nieuwe ideeën voor doe-het-zelf-projecten.

Onze badkamers zijn soms verwaarloosd, omdat we ons concentreren op de gebieden van het huis dat mensen zien wanneer ze voor het eerst in te voeren. We besteden tijd zorgvuldig decoreren onze huiskamers en eetkamers om een ​​goede eerste indruk te maken, maar wanneer iemand loopt in uw badkamer kan een vermoeid ogende ijdelheid maak je hele kamer kijken gedateerd, het maakt niet uit hoe mooi het douchegordijn. Gelukkig is het niet moeilijk om over te schakelen van de oude ijdelheid met een nieuw exemplaar in uw badkamer een facelift te geven.

Verwijder de oude Vanity

Controleer eerst rond de ijdelheid om te zien of het plinten of vloer bekleding bevestigd. Als dat zo is, gebruik dan een hamer en beitel om voorzichtig los te wrikken het afknippen en opzij leggen. Nu wegsnijden met kit of kit die werd gebruikt om de wastafel hechten aan de wand en vloer. Voer een mes langs de kit, en trek het weg van de muur.

Stap 1 – Verwijder Trim en afdichtmiddel

Plaats vervolgens een emmer onder het water kleppen in de ijdelheid en de stekker uit het water kleppen met behulp van een verstelbare moersleutel. Draai de kraan op om het even welke druk die heeft opgebouwd los te maken en laat het water af te voeren in de emmer. Nadat het klaar is met het aftappen, zet de emmer opzij.

Stap 2 – Giet de Water

Gebruik een potlood op te sporen rond de onderkant van de oude ijdelheid. Dit zal u helpen om de juiste line-up van de nieuwe. Na opsporing, verwijder de schroeven die werden gebruikt om de ijdelheid te monteren.

Stap 3 – Mark en verwijderen van de Vanity

Heb een vriend helpen het oude ijdelheid tillen en te verwijderen uit de badkamer.

Installeer de nieuwe Vanity

Alvorens de nieuwe wastafel voor installatie, meet de afstand tussen de bovenkant van de nieuwe ijdelheid onderstaande buizen en vervolgens gesneden gaten voor de pijpen in de achterkant van de wastafel met een gatzaag.

Stap 1 – Meet en Cut voor loodgieterswerk

Stap 2 – Zet New Vanity in Place

Verwijder vervolgens de deuren van de ijdelheid om het gemakkelijker maken om te installeren, en dan brengen de nieuwe ijdelheid in de badkamer en lijn het met het potlood markeert u gemaakt. Gebruik een niveau om de ijdelheid te controleren zowel horizontaal als verticaal om ervoor te zorgen dat het niveau, en gebruik shims onder alle partijen die niet eens.

Bij level, gebruik je boor aan de ijdelheid aan de muur, het plaatsen van een schroef ongeveer elke 3 duim over de rug.

Solliciteer siliconenkit langs de rug splash en langs de zijkanten op de muur, het effenen van de kalefateren met een natte vinger. Zorg ervoor dat u siliconenkit gebruiken, want het is waterdicht en zal schade aan de ijdelheid, vloer en wand te voorkomen.

Sluit de waterleidingen aan de nieuwe ijdelheid en wastafel, en draai het water kleppen op. Zet een emmer onder de waterleidingen en zet het water om te testen of alles werkt en er geen lekken zijn.

Nadat u tevreden bent dat alles goed werkt, bevestigt de ijdelheid deuren.

Stap 3 – Schroef en Caulk aan de Muren

Stap 4 – Sluit de Loodgieter

Stap 5 – Re-Bevestig de Deuren en Trim

Bevestig de trim en plinten rond de nieuwe ijdelheid. Spijker de trim weer op, en gebruik dan het hout kalefateren in de nagel gaten te vullen en om de naden te dekken. Strijk de kalefateren met een natte vinger of een vochtige spons.