hoe je een buisvormige dakraam onderdeel te installeren 2

Als je eenmaal begonnen uw buisvormige dakraam te installeren, zal je nu nodig hebt om verder te gaan met het installeren van het knipperen en de montage van de koepel van het licht boven het plafond. In het eerste deel, u een gat in het plafond, op basis waarvan beide installaties zijn. Voordat u verder gaat, controleren of u het gat op de juiste plaats hebben gezet, en dat het groot genoeg is om de buisvormige dakraam te nemen zonder dat daarbij te veel ruimte aan de zijkant. In deel 2 moet u het gat voor te bereiden, en dan passen knipperen om uw plafond te beschermen tegen regen en vocht.

Wanneer u klaar bent om verder te gaan met de installatie van uw licht, zult u nodig hebt om het gat te bereiden op het dakraam te ondersteunen. Verwijder eerst alle van de isolatie van het gat, en verplaats draden of pijpen uit de weg. U zult dan moet een aantal multiplex passen rond het gat, om de dakbedekking te voorkomen dat naar beneden valt terwijl u de montage van de dakraam. Deze stukken hout zijn slechts tijdelijk, dus schroef ze lichtjes aan het frame van het dak. Take off losse gordelroos, en reinig het oppervlak van het hele gebied, om te voorkomen dat stof op uw dakraam wanneer je het installeert. Je bent dan klaar om de knipperende passen op uw dak.

Stap 1 – Bereid de Hole

Neem je ladder, en gebruik deze om te klimmen naar het punt op het dak waar het gat is gesneden, zorgvuldig te meten het gebied rond het gat, en bereken hoeveel van de waterdichte knipperende u nodig heeft. Neem je schaar of een ander snijgereedschap en snijd je knipperen om de metingen die u hebt genomen. U kunt ervoor kiezen om uw knipperen te installeren in twee delen, in welk geval zorgen voor een weinig overlap tussen de items. Neem het knipperen, en schuif deze onder de tegels rond het gat. Neem je schroeven en schroef het stevig op zijn plaats. Nadat het knipperen is aangebracht, gebruik dan een klein beetje van het dak kalefateren te passen rond het oppervlak van de knipperende, en alle tegels die werden verwijderd te vervangen.

Stap 2 – Plaats de Flashing

Neem je reflecterende buis, en zet het rond de rand van het knipperen, en schroef stevig op zijn plaats. Dit zal deel uitmaken van het licht te vormen, dus je moet het zorgvuldig te passen. Zorg ervoor dat de buis gaat rond de knipperende zonder kreuken of twisting.Remove alle van de houten ondersteuningen van rond de rand van het gat.

Stap 3 – Voeg de Reflective Tube

Zodra u de buis hebt geplaatst, kunt u vervolgens installeren van de koepel op de bovenkant van uw plafond. Zorg ervoor dat deze schoon is voordat u het toepast om het gat, en dat alle van de dragers zijn verdwenen. U kunt dan past uw koepel op het knipperen, en schroef deze stevig op zijn plaats. Voeg wat breeuwen rond de rand om de koepel te beveiligen.

Stap 4 – Voeg de Dome