hoe je een kroon vormen eindkap installeren

Je moet weten hoe te installeren kroonlijst eindigt als u deze stuwing toevoegt aan een kamer in uw huis. Kroonlijst uiteinden zijn ontworpen om een ​​voltooide beëindiging een stuk molding creëren.

Gebruik uw mijter zag een 90 graden gesneden in uw stukje kroonlijst te maken. U vindt de eindkap aan te sluiten op het afgesneden uiteinde van dit stuk van het vormen. Gebruik je schiethamer om de cut stuk kroonlijst veilig te stellen.

Stap 1 – Bevestiging van de Molding

Gebruik meetlint om de afstand tussen de wand en de bovenkant van het vormstuk bepalen. Eventueel mee deze meting op een stuk papier. U zult deze meting te gebruiken voor het snijden van de eindkap.

Stap 2 – Het meten van de End Cap Space

Gebruik uw mijter zag een 90 graden snede te maken in een kort stuk van het vormen. Wees voorzichtig om een ​​stuk dat kun je je handen terug uit de zaag te houden snijden. Gebruik uw mijter zag een 90 graden gesneden uit de afgeschuinde einde van uw gesneden molding maken. De bovenkant van het stuk zal de lengte van de afstand van de wand tot de vormen zijn. De onderkant van de kap zal een punt komen.

Stap 3 – Het snijden van de End Cap

Solliciteer houtlijm aan de achterkant van uw end cap. Plaats de eindkap op zijn plaats. Gebruik je schiethamer tot het einde dop vast aan de muur. Gebruik een vochtige doek om overtollige lijm van het einde dop te verwijderen.

Stap 4 – Het beveiligen van de eindkap