hoe je een krukje in het interieur venster stuwing installeren

Het installeren van een raam stoel in een interieur venster trim is niet moeilijk en kan veel om het uiterlijk en de waarde van uw huis toe te voegen. De kruk fungeert als een plankje aan de binnenkant van het venster. Terwijl de meeste mensen dit niet zal gebruiken als een plank voor de opslag, kan het geweldig als een scheiding tussen het raam en de muur voor gordijnen en zonwering zijn.

Het eerste wat je wilt doen is erachter te komen hoe groot van een kruk je wil. De kruk cap stukken zullen beschikbaar zijn in verschillende stijlen, en ze hebben allemaal verschillende lengtes en breedtes. Het is een beter idee om een ​​huis verbetering winkel te bezoeken en de aankoop van een paar kleine steekproeven om u een beter idee te geven. Dan ga je terug en kopen wat je nodig hebt.

Stap 1 – Zoek de Metingen

Als u de afmetingen van het venster met u, kunt u de bouwmarkt te snijden om de juiste maat voor u. Dit zal zorgen voor een perfecte vierkante bezuinigingen.

Stap 2 – Have It Cut

Leg het deksel op de bodem van het venster, en tik het op zijn plaats totdat het knus. U kunt gebruik maken van nagels afwerking om het te beveiligen wanneer u een goede pasvorm. Nadat dit is gedaan je kunt werken aan de omliggende trim.

Stap 3 – Installeer de Cap