hoe je een murphy bed te installeren in een muur

De meeste mensen installeren Murphy bedden tegen een muur. Als u toegang tot een muur die is diep genoeg en sterk genoeg voor u om een ​​opening die groot genoeg is en diep genoeg om een ​​Murphy bed u specialistische hulp en instructie nodig installeren graven.

Een Murphy bed neemt niet veel ruimte in wanneer het wordt gesloten. Wanneer deze open is een Murphy bed neemt minstens zoveel ruimte als een normaal bed. Kies een plaats waar het bed een gevaar en waar niet zal leiden tot zo min mogelijk moet worden verplaatst om het te openen.

Stap 1 – Locatie

De meeste muur bedden komen met hun eigen kast schelp. De instructies voor deze shell te bouwen zal worden gevoegd bij de bed en moet zorgvuldig worden gelezen. Deze kast moet worden gemonteerd volgens de instructies.

Stap 2 – Bouw het kabinet.

Bevestig de kast aan de muur met behulp van ‘L’ haakjes. Deze beugels worden vastgeschroefd aan de muur boven de kast zodat de horizontale been ligt op de kast. Wanneer ze worden bevestigd aan de muur ervoor te zorgen dat de kast shell is op de juiste plaats en schroef het horizontale been van de beugel aan de kast. Deze beugels kunnen niet gezien worden, zodat ze niet nodig netjes te zijn, gewoon goed beveiligd.

Stap 3 – Bevestig het kabinet aan de muur

Lees de instructies voor het monteren van de Murphy bed en krijg het klaar voor de installatie.

Stap 4 – Maak het bed

De Murphy bed wordt ondersteund door een houder die moet worden vastgeschroefd aan de vloer in de kast shell. Met behulp van de instructies die bij het Murphy bed kit kwam, plaatst de wieg juist in de kast. Zorgvuldig markeer de positie van de schroefgaten die nodig zijn om de wieg aan de vloer te bevestigen. Verwijder de houder en boor de juiste grootte gat voor de schroeven. Pluggen en schroef de wieg tot de vloer. Het is de bakermat dat het hele gewicht van het bed ondersteunt zodat het goed moet worden beveiligd.

Stap 5 – Installeer de Cradle

Het bed past op de houder door middel van twee stabilisatorstangen of lagers die passen in een voorbereide aansluiting op de beide draagarmen van de houder. Het bed zal draaien rond de roll bars en de zwaartekracht zal voorkomen dat loskomen zodat er geen noodzaak om het te beveiligen.

Stap 6 – Breng het bed naar de Cradle

Stap 7 – Plaats de Counter Springs

Aan de onderkant van het bed en boven in de houder een passende set gaten. Deze zijn voor bevestigingsveren die fungeert als contragewichten voor het bed wanneer het wordt omhoog en omlaag. De veren moeten worden aangebracht en de enige manier om het te doen is brute kracht. Gebruik een lange sterke schroevendraaier of een snuifje bar naar de bronnen hendel in de juiste positie. Wees extra voorzichtig, omdat de veren zijn zeer krachtig.

Het bed is nu volledig geïnstalleerd en kan worden afgewerkt met de matras houders en bewegende steunen voor de voet van het bed.