hoe je een pull-out spuiten keukenkraan onderdeel te installeren 2

Na de uittrekbare spuiten keukenkraan is bevestigd in de gootsteen, zou de volgende stappen om de buizen te verbinden met de kraan en de watertoevoer, alsmede het aanbrengen van de sproeikop. Hieronder vindt u de stap voor stap handleiding voor het installeren van een pull-out spuiten keukenkraan.

De uittrekbare spuiten keukenkraan heeft twee buizen voor zowel warm en koud water. Het koude water slang is meestal blauw gemarkeerd, terwijl de warmwatervoorziening slang rood gemarkeerd. Check de gebruiksaanwijzing voor de kraan te zien welke kraan slang worden aangesloten op de heet of koud water. Maak de toevoerslangen aan hun respectieve kleppen. Als er geen manier om te vertellen welke toevoerleiding is voor het warm of koud water, moet je toevlucht nemen tot trial and error. Sluit de spray slang aan op de derde regel aanbod in de kraan. Maak gebruik van een verstelbare moersleutel om alle compressiemoeren dat de aanvoerlijnen te sluiten draai aan hun overeenkomstige kleppen.

Stap 1 – Sluit Tubes aan de kraan

De trek spuit keukenkraan pakket wordt geleverd met een gewicht dat is ontworpen om de uittrekbare slang te trekken tijdens de installatie. Sluit het gewicht de uittrekbare slang in overeenstemming met de instructies van de fabrikant. Het gewicht is niet een noodzakelijk onderdeel van de kraan, maar is opgenomen om tijdens de installatie.

Stap 2 – Bevestig het gewicht van de Pull-out Hose

Aan het einde van de uittrekbare slang, is er een snelkoppeling behuizing. Werken onder de wastafel daartoe verbinden met de ontvangende buis.

Stap 3 – Sluit de Pull-out slang aan de Ontvangende Tube

Voor het gebruik van de kraan, is het raadzaam om de hele kraan te spoelen met water om ervoor te zorgen dat er geen puin is achtergebleven in de aanvoerlijnen. Om dit te doen, verwijder dan eerst de sproeikop. Gebruik een verstelbare moersleutel om de slang fitting los te maken. De werkwijze wordt typisch uitgevoerd linksom. Als de montage niet los, draai hem met de klok mee. Open de watertoevoer en zet de kraan om eventuele resten in de aanvoerlijnen te verwijderen. Sluit de sproeikop op de kraan door het draaien van de fitting met de klok mee.

Stap 4 – Spoel de kraan

Reinig de beluchter in de sproeikop af en toe. De beluchter in de sproeikop meestal verstopt raakt met puin in de tijd. Haal de beluchter uit de sproeikop met behulp van een bahco en reinig het puin dat de kleine gaatjes klompen. Zet de kraan aan een ander vuil die zich geraakt in de sproeikop te spoelen. Zodra de beluchter schoon is, plaatst u deze terug op de sproeikop.

Stap 5 – Onderhoud

Bij het installeren van een pull out spuiten keukenkraan, altijd denken aan de watertoevoer uit te schakelen. Zet hem aan alleen bij het testen van de kraan en na het beƫindigen van de installatie.

Tips en fouten te vermijden

Vergeet niet om alle moeren te vast om schade te voorkomen.