hoe je een spa heater installeren

Het installeren van een spa heater is een relatief eenvoudige taak voor iemand met een matige ervaring. Hoe eenvoudig het zal zijn, hangt af van welk type van een spa wordt u te verwarmen, en welk type toestel je zult installeren. De elektrische verwarming is het type meest gebruikt in draagbare, bovengrondse spa’s, terwijl gaskachels vaker gebruikt in de grond spa. Het volgende zal u voorzien van een gids om uw spa kachel te installeren.

De beste plaats om uw kachel, gas of elektrisch te plaatsen, is aan de kant van de spa pomp die verwarmd water terug in de spa afvoert.

Stap 1 Het kiezen van een plaats voor uw Heater

De beste plaats om uw kachel te zetten zal zijn in de buurt van de pomp van de spa en het filter zo dicht mogelijk bij uw gasvoorziening. Dit zal waarschijnlijk een propaantank of een natuurlijke gasleiding zijn.

Stap 2- Positionering een gaskachel

Als je eenmaal hebt afgerekend op een kachel locatie, installeer de verwarming door het aansluiten van de PVC-inlaat waterleiding aan de verwarming inlaatopening met pijp koppelingen en vakbonden. U moet pipe lijm te gebruiken op de koppelingen. Bij het aansluiten van buis naar de verwarming, moet u een vakbond die pijp draden heeft te gebruiken, zodat in de toekomst, kunt u de waterleiding uit de kachel losgekoppeld als het nodig is. U vindt hier ook een waterpomptang nodig om de vakbond te scherpen.

Stap 3- installeren Heater

Sluit de elektrische draden die uit de kachel de regelkast aan een mannelijke stekker, of sluit ze rechtstreeks op het stopcontact draden. Zorg ervoor dat u het apparaat uitschakelt voordat u de live-draden.

Stap 4 Aansluiten van de Heater’s Power

Om uw gastoevoer aansluiten, gebruik dan een koper of flexibele buis met een afsluiter. Sluit de buis om het gas fitting op de kachel. Zorg ervoor dat u thread sealer gebruiken op alle pijpverbindingen en draai elke verbinding met een sleutel om ervoor te zorgen dat gas zal niet lekken in deze fitting. Test elke fitting op mogelijke lekken door te besproeien met water en zeep. Als er lekkages, zie je belletjes verschijnen op de fitting;. Het installeren van een elektrische verwarming is vergelijkbaar. Sluit eerst de PVC waterleiding, dan is de elektrische aansluitingen;. Als alle aansluitingen zijn gemaakt, te herstellen macht aan de kachel en test het uit. Als het water stroomt in uw spa is warm, dat betekent dat je deed het goed.

Stap 5- aansluiten Heater Nu Gas Supply of Electrical Power Supply