hoe je een uitlaat klem te installeren

Door het hebben van de vaardigheid om te passen een uitlaat klem jezelf als een lek of een rammelaar optreedt, kunt u de tijd en geld die betrokken zijn bij het nemen van de auto naar een garage te krijgen van het werk gedaan te slaan.

Begin met het optillen van de auto met auto jacks toegang tot de uitlaat te verkrijgen, moet worden uitgeschakeld tijdens dit proces. Plaats de aansluitingen aan het frame van de auto te ondersteunen en til het zo dat er genoeg ruimte is voor u aan het werk eronder. Veilig met jack stands, indien nodig.

Stap 1 – Lift Car

Met de tools die u nodig hebt bij de hand, de positie van jezelf onder het voertuig, zodat je kunt zien en toegang te krijgen tot het gehele uitlaatsysteem correct zijn. Schuif de uitlaat klem in de betreffende positie en zorg ervoor dat het stevig op zijn plaats voordat u verder gaat. Als u tevreden met de locatie van zijn, plaatst u de voet op de uitlaat klem en zet deze vast met een dopsleutel.

Stap 2 – Fit Clamp

Zodra u het proces hebt voltooid, laat de auto zakken en verwijder de auto jacks. Test de auto om te controleren of de problemen zijn verholpen door te draaien op de contactsleutel om te controleren op lekkages en luister op ongewone geluiden.

Stap 3 – Finish en Test