hoe je een vastgelopen spuiten schuim isolatie pistool vast te stellen

Spray schuim isolatie is een gespecialiseerd materiaal dat wordt gebruikt in de verpakking en bouw. Gemaakt van vloeibare schuim wordt ontworpen om meerdere malen vergroten het volume van de vloeibare toestand. Het is een uitstekende isolator daardoor bijzonder bij het transport van breekbare voorwerpen zoals computers en marmer mislukkingen. In de bouw wordt een gebruikte spuitpistool te spuiten schuim, dat luchtinfiltratie minimaliseert in het gebouw.

Als de spray schuim jet van je pistool is kleverig en niet snel stollen na het uitwerpen of als het schuim is donkerder of lichter van kleur dan de rijke crème die de normale verschijning dan heb je een probleem met je pistool. Om te testen voor verstopping, verwijder dan het mondstuk van het pistool en op een gewone karton, haal de trekker over. Twee stralen evenzeer schuim worden uitgezonden tegelijkertijd. Als dit niet het probleem is, dan is de volgende stappen moeten helpen bij het ‘unjamming’ je pistool.

Problemen met de Spray Foam Gun

Het mondstuk van de spray schuim pistool zou de eerste stop wanneer je pistool jam zijn. Omdat de 2 chemicaliën die de schuimt steeds harder vrijwel zodra ze in contact komen met elkaar, kunnen resten eenvoudig zijn opgebouwd in mondstuk van het pistool.

Stap 1 – Controleer de Nozzle

Scheid het mondstuk en de slang van het pistool assemblage en dompel het in uw bekken van water. Gebruik de doek om de buitenkant en een fles borstel of iets dergelijks om de binnenkant schoon te maken schoon te maken. Probeer en reinig het mondstuk elke keer dat u wilt uw schuim te spuiten. Als je stijve blokkade tegenkomt dan moet u het pistool te vervangen als het mondstuk en de slang niet in de handel verkrijgbaar als reserveonderdelen.

Stap 2 – Maak de Nozzle

De tanks die het schuim chemische stoffen hechten aan de spray schuim pistool via een slang. Deze leiding kan hebben losgemaakt, waardoor het pistool te jammen en eenvoudig opnieuw moet worden weer vastgemaakt.

Stap 3 – Controleer de Tanks

De meeste commerciële sproeischuim wapens zijn van-botsing mengen technologie waar de twee chemische stoffen die deel uitmaken van het schuim mix binnen het pistool en afzien op een één-op-één-verhouding. Op het moment dat de twee stoffen bij elkaar komen, ze reageren als ze worden verbannen uit het pistool. Zorg ervoor dat deze chemische stoffen niet te harden in de tank en op zijn beurt jam het pistool.

Stap 4 – Controleer de Chemicals

In het geval dat niet alle gemengde chemische wist de tank verlaten harden in het proces, het verkregen residu moet worden opgelost door deze techniek bekend als spoelen. Er zijn 3 soorten zuiveren: lucht, mechanische en oplosmiddel zuivering. Neem contact op met foam fabrikant voor specifieke instructies onder deze omstandigheid. Merk op dat deze purge systemen komen met hun eigen voor- en nadelen.

Stap 5 – Spoel het residu

NOTITIE

schud altijd de tanks voordat je spuiten en elke keer na dat voor residu creatie te beperken.

Houd in gedachten dat het schuim is gevoelig voor temperatuurschommelingen en mag alleen worden gebruikt in omstandigheden tussen de 75 en 85 graden Fahrenheit, anders zal het sneller verharden en te blokkeren mondstuk het spuitpistool’s.