hoe je een vuilwatertank te installeren

Als je een boot die op het water zal zijn voor een dagtocht of daarbuiten bezit, moet u een vuilwatertank te installeren. Het hebben van een vuilwatertank op uw boot is een gemeenschappelijke manier om ervoor te zorgen dat u in overeenstemming met alle rioleringslossing wetten. De meeste van allemaal, een vuilwatertank verwijdert de complicatie van afvalwater handling.

Met de juiste uitrusting en gereedschappen, installatie van een opslagtank op eigen kan met een paar uur vastgelegde tijd.

Stap 1 – Bereid Installatie Area

Vóór de aankoop van uw vuilwatertank, ervoor te zorgen dat het niet is opgeslagen in direct zonlicht en dat het is beschermd tegen vorst. Polyethyleen tanks niet onder behoud geuren wanneer ze in gebruik zijn maar liefst aluminium of roestvrij stalen tanks. Om te bepalen hoeveel gewicht zal worden beveiligd door uw spanband kit, moet u het totale gewicht van de vuilwatertank schatten dat het afval op te nemen. Afval weegt ongeveer 8 pounds per gallon. De terughoudendheid moet sterk genoeg zijn om de vuilwatertank te immobiliseren, zodat het niet zal bewegen wanneer uw boot is op volle snelheid en het ontmoeten van de golven en ruwe wateren zijn. Gebruik deze formule om te berekenen

Stap 2 – Plaats Holding Tank

(Gewicht van de tank alleen) + (het volume liter tank x 8 lbs.) X2 = totaal vastbinden gewicht.

Stap 3 – Breng Fittings

De tank moet op kamertemperatuur worden bewaard gedurende ten minste 6 uur. Het oppervlak van de plaats waar u de tank op uw boot installeert moet vlak en schoon zonder uitstekende schroeven of spijkers dat de tank kan doorboren zijn. Zorg ervoor dat het gebied wordt ondersteund op alle vlakken door mariene multiplex.

Stap 4 – Test voor lekken

Na het verstrijken van 6 uur en de voorbereiding van de installatie gebied, kunt u nu plaats uw vuilwatertank. Om ervoor te zorgen dat de tank op zijn plaats blijft, zet hem op de vloer van de boot met behulp van de spanband kit. Om te voorkomen dat de banden te verwijderen, zorg ervoor dat alle hydraulische aansluitingen zijn in de juiste positie.

Stap 5 – Bereid je Holding Tank voor Loodgieter

De volgende stap zal zijn om al uw slangen en armaturen aangesloten op punten van stress te voorkomen dat op de tank te krijgen. Bij het aansluiten van hulpstukken om polyethyleen tanks, moet u de instructies van de fabrikant te volgen. Het toepassen van armaturen te strak zal schade aan verbinding punten die niet op te sporen bij vergadering zal zijn, maar zal duidelijk worden moet verder lekken optreden in de lijn veroorzaken. Niet draai fittingen meer dan 1/4 slag met verstelbare moersleutel nadat de hand aandraaien.

De vuilwatertank is gemonteerd en armaturen zijn op hun plaats. De laatste stap die moet worden gedaan voordat de leidingen is afgerond is om het apparaat te testen op lekken. Om de test uit te voeren, het apparaat te vullen met water en zichtbaar te controleren op lekken rond het gehele oppervlak. Controle van de eenheid in deze fase van belang. Twee dagen in uw verblijf van een week op het water is te laat om te controleren op lekkages.

Nadat u de vuilwatertank op lekken te testen, kunt u nu de voorbereiding van de eenheid voor het sanitair van het toilet. Zorg ervoor dat u alle juiste slangen en pompen. Als uw vuilwatertank is gemaakt van polypropyleen, wordt metalen aansluitingen voor hulpstukken niet aanbevolen, omdat dit zal uiteindelijk leiden tot lekkage problemen.