hoe je een zwevende hot tub dekking te installeren

Een drijvende hot tub te dekken is een snelle en goedkope manier om uw hot tub te beschermen tegen willekeurige voorwerpen, en ook om een ​​isolatielaag om te helpen behouden enkele van warmte te voorzien. Sinds het drijft, de installatie is een eitje, en als het deksel is niet gesneden om uw hot tub al fit, het enige hulpmiddel dat je nodig hebt is een schaar of een snijmes.

Als je niet de aanschaf van een afdekking vooraf gemaakt naar uw hot tub grootte past, moet je het zelf te snijden. Je moet oppassen niet te veel te snijden zijn, echter. Leg het deksel in de hot tub zo centraal als je kunt, en weggesneden lagen van de buitenste rand tot hij goed past in het bad. Nogmaals, wees voorzichtig om kleine lagen totdat het past nemen, je kunt altijd meer te snijden, maar er is geen manier om een ​​stuk dat te groot was weer vast.

Dimensionering van de Cover

Zodra je het deksel op maat zijn gesneden en plaatste het in het bad, het enige wat je echt nodig hebt om te doen is ervoor zorgen om zich te ontdoen van alle water gebundeld op het oppervlak. Het water hoort te zijn onder de kap, niet op de top van het.

Als het eenmaal is geïnstalleerd