hoe je opgevoed tapijt te repareren

Als een overstroming slaat uw woning dan is uw Berber Tapijt misschien wel uitgegroeid tot het grootste slachtoffer. Waterschade kan uw tapijt veroorzaken op te heffen die lelijke kan kijken.

Elke loper schade ziet er verschrikkelijk en zo nodig onmiddellijke aandacht. Dit kan erg duur zijn als u probeert om een ​​specialist tapijtreiniger huren. Echter, als je de juiste tools beschikbaar is, dan moet je in staat om het werk zelf te doen.

Stap 1 – Het vinden van de Lek

Het eerste wat je hoeft te doen is te vinden van het lek. Als het lek nog steeds schade wordt berokkend aan uw tapijt dan moet je proberen en sluit deze af. Het is belangrijk om het lek te stoppen voordat er iets anders te doen, anders kom je tijd te verspillen reparatie van uw tapijt.

Stap 2 – Desinfecterende

Beslissen of het tapijt te redden. Als het tapijt is beschadigd door zoet water, dan moet je in staat om het te repareren. Echter, als het is beschadigd door afvalwater, dan kan dit onherstelbaar zijn.

Stap 3 – Het opheffen van de Carpet

Als je moeite hebben om de bron van het lek te vinden, het huren van een loodgieter om te helpen.

Stap 4 – Drogen

Nadat het lek is uitgeschakeld moet je reinigen en te desinfecteren het gebied. U kunt dit doen door het maken van een reinigingsmiddel die is gemaakt door het mengen van bleekwater met water. Dit kan worden gemengd in een emmer of een spuitfles.

Stap 5 – Houd het Tapijt

Zorg ervoor dat u uw ramen te openen voordat het gebruik van deze oplossing, omdat de rook vrij sterk in afgesloten ruimtes kunnen zijn.

Stap 6 – Controle van de Carpet

Nu moet je til het beschadigde gedeelte van het tapijt, zodat u toegang tot de onderlaag. snijd voorzichtig weg van de onderlaag en verwijderen. Dit is als een spons en daarom moet worden verwijderd. Het is ook een goed idee om meubels uit de kamer te verwijderen, zodat u makkelijk de hele tapijt reinigen.

Nu moet je goed laten drogen het tapijt, zal dit een lange tijd in beslag nemen, maar het kan worden versneld met een paar krachtige ventilatoren. Zet de fans in de kamer, sluit de deur en laat ze voor ongeveer 3 dagen. U moet geduldig te zijn wanneer je dit doet. Zorg ervoor dat u niet toestaan ​​dat de elektrische draden aan trail langs de vochtige gebieden van het tapijt.

Dit proces kan ook veel sneller worden gemaakt als u een ontvochtiger gebruikt om vocht uit de lucht. Het is belangrijk om het tapijt zo snel mogelijk te drogen, zodat het niet mal die het hele tapijt vernietigen ontwikkelen.

Terwijl u waardoor het tapijt te drogen moet je heel voorzichtig zijn niet om op te staan ​​zijn. Wandelen op het kan schade aan het tapijt te veroorzaken.

Nu moet je het tapijt om te weten of het goed droog is uit te checken. U kunt dit controleren na een halve dag om te zien hoe de techniek werkt.

Als u nodig hebt om het tapijt te vervangen als gevolg van schade door overstromingen, moet u met uw verzekeringsmaatschappij te praten om erachter te komen of ze de kosten van vervanging van het tapijt zal dekken.