hoe lekkende gevelbeplating repareren

Kimberly Carver is een freelance schrijver voor meer dan 15 jaar, en een succesvolle ondernemer in de afgelopen 3. Hoewel ze bezig is het runnen van haar eigen schrijven bedrijven en high-tech-website, TheHighTechSociety, Kimberly nog steeds geniet van het schrijven voor anderen over de onderwerpen die ze kent beste geweest waaronder computers, auto’s en huis en bedrijf renovaties en reparaties. Met een graad in de journalistiek en de certificering als juridisch medewerker, ze ook graag doen onderzoeksjournalistiek stukken en schrijven over juridische zaken. In haar vrije tijd, Kimberly graag projecten rond het huis met haar man.

Zijn lelijke vlekken te zien op de binnenmuren of buitenbeplating van uw huis? Verkleuring of kromgetrokken verf en behang zijn vaak signalen dat water druppelde in waar het niet thuishoort. In veel gevallen zal de locatie van de vlek te helpen u bepalen waar het probleem vandaan komt, maar soms is het niet zo voor de hand liggend. Als je hebt uitgesloten breuken in je dak en sanitair systeem, kunt u een probleem met lekkende gevelbeplating hebben.

Repareren Leaky Wood Siding

Als u denkt dat dit is uw probleem, moet u de juiste manier om het probleem om verdere schade te voorkomen repareren weten. Afhankelijk van het type van de gevelbeplating je hebt, hout of vinyl, moet u een specifieke aanpak te nemen bij de vaststelling van het probleem.

Repareren Leaky Vinyl Siding

Stap 1 – Het onderzoeken van de buitenkant de structuur van uw huis is de eerste stap naar het vinden van uw lekkende gevelbeplating omgeving. Beginnen door te kijken in het gebied waar je de vlek hebt gespot. Ga naar dezelfde plek op het buitengedeelte van de wand en rond te kijken. Water zou kunnen doorsijpelen in van boven de verkleurde gebied, dus zorg ervoor dat een ladder te grijpen en echt onderzoekt de muur.

Zelfs als je geen vlekken op uw buitenmuur, is het belangrijk om te controleren op andere tekenen van lekkende gevelbeplating en waterschade. Als het hout is gebarsten of los, kan dit waar het water vandaan komt. Als de scheur is niet meer dan 1/2 inch breed, kunt u het te repareren. Als het groter is dan 1/2 inch breed en het is afbreuk te doen aan de raad van bestuur, moet je het hele segment te vervangen.

Stap 2 – Zodra u de aangetaste gebied hebt gevonden en bepaald kan worden gerepareerd in plaats van vervangen, moet u het hout voor te bereiden door het schoonmaken van elke rot, schuren het naar beneden en afvegen puin. U kunt dan uw product op het oppervlak.

Om lekkende gevelbeplating repareren kunt u een mooie buitenkant kalefateren gebruiken waarbij kleine barsten in te vullen. Zodra het droog is, kunt u verf overheen om uw huis beteugelen beroep te handhaven.

Als de scheur te groot is voor kalefateren reparatie, kunt u een hout vuller of stopverf te gebruiken in het gebied op te vullen. Je zult iets sterk als Bondo of QuickWood wilt. Deze producten worden gewoonlijk gemengd met een andere chemische stof die ervoor zorgt dat ze harden na droging. (Tip: Deze oplossingen zijn ontworpen om snel droog en verharden, zodat u snel en effectief bij het werken met hen.)

Stap 3 – Zodra de scheur volledig is ingevuld, moet je wachten tot het droog is. Maak je geen zorgen over rommelig toepassing, als uw volgende stap is om te schuren overtollige product met 80-100 schuurpapier.

Opmerking: Voor lekkende opruimen die moet volledig worden vervangen als gevolg van onherstelbare schade of schimmelgroei, kunt u de vervangende platen bij een lokale hout winkel te vinden. Voordat je gaat, zorg ervoor dat de breedte en lengte boord te meten en foto’s te maken, zodat uw lokale hout vertegenwoordiger kan helpen bij het identificeren van de juiste vervanging.

Als u in staat om beschadigde of losse planken te vinden op de buitenmuur waren, kon je interieur waterschade komen uit een nabijgelegen raam of deur. Een infuus rond een deur of raam met natuurlijke materialen hout betekent vaak dat je een probleem met losse of ontbrekende waterdicht maken hebben.

Inspecteren uw raam of deurkozijn breeuwen. Als er sprake lijkt te uitdrukkelijke verlenging nodig, verwijder de oude breeuwen met een remover tool en toepassing van nieuwe weatherized breeuwen rond het frame.

Geloof het of niet, vinyl gevelbeplating is de meest voorkomende vorm van gevelbekleding aan water of vocht problemen. Zo veel als het lijkt erop dat vinyl beter dan de meeste andere vormen van opstelspoor bij vocht preventie zou zijn, is het eigenlijk niet. Omdat het moet in staat zijn om te buigen en bewegen in warme en koude temperaturen, wordt vinyl gevelbeplating losjes verbonden aan een huis en er is veel ruimte voor het blazen regen naar rechts onderaan in te voeren.

De meest lastige gebieden voor de installatie van vinyl gevelbeplating zijn rond deuren en ramen, en natuurlijk overal dat het zal worden stoten omhoog of naden naar een ander stuk van gevelbekleding of thuis. Als uw probleem gebied is in een van deze gebieden, moet u controleren of er een paar dingen.

Stap 1 – Controleer eerst rond het raam waar de gevelbeplating wordt afgetopt met een trim stuk. Zorg ervoor dat dit stuk de juiste wijze is bevestigd aan het huis. Het moet bewegen en flex, maar het moet niet volledig vrij voor het verkeer, wat betekent dat het moet niet volledig af te stappen van het huis als je trek in. Als er een gat en het water kan krijgen, kunt u een tri-polymeer breeuwen gebruiken om het in te vullen. Dit is een breeuwen dat is flexibel en werkt goed samen met vinyl gevelbeplating. Kalefateren langs de naden van de gevelbeplating waar het voldoet aan het venster.

Stap 2 – U kunt ook boven het raam of de deur om te zien hoe de gevelbeplating er is bevestigd. Als het goed is geïnstalleerd, mag er geen stromend water achter de gevelbeplating en het veroorzaken van problemen zijn. Er kunnen echter een aantal slechte bevestiging van de knipperende of J-kanalen. Hiervoor moet u een gerenommeerde aannemer komen en ofwel betalen voor hun advies of hebben ze het werk goed te doen.

Lekken in andere gebieden van het huis naast de ramen en deuren zijn niet zo gebruikelijk als ze ook mogen zijn voor woningen met houten gevelbekleding, maar ze nog steeds kan gebeuren. Als je vindt een dergelijk gebied, verwijder de gevelbeplating en inspecteer de muren achter de rug om te bepalen hoe het water wordt steeds. Er wordt meestal gaat om een ​​soort van de naad of het gebied waar het is samen zijn gevoegd zijn.

Als het gebied heeft geen naad, kan het zijn dat je leeft in een gebied dat veel wind en regen krijgt en dat het water wordt geblazen in het kader van de gevelbeplating en in uw huis. Met een isolatie of het weer barrière, maar er moet niet een lekkende probleem te zijn, in ieder geval niet, tenzij het huis en de barrière is vrij oud.

Dit is een goed moment om ervoor te zorgen dat het huis is in feite beschermd door een weerbestendige barrière, want als je geen ander probleem voor een lek te vinden, zoals water loopt over het opruimen van geblokkeerde goten of ramen die niet goed in zijn afgedicht, dan is de barrière ofwel niet zijn of haar taak meer en moet worden toegevoegd of vervangen.

Het maakt niet uit wat voor soort gevelbeplating je hebt, als je niet beschikt over een weer barrière of isolatie over uw multiplex exterieur en onder de gevelbeplating, zul je meerdere lekken kwesties. Hoewel het een last zal zijn om uw vinyl gevelbeplating te verwijderen en zetten een weer barrière nu, als je wacht voor de toekomst te repareren als dingen te komen, zul je meer geld later, omdat de basis van multiplex van de muren van het huis kan mogelijk moeten worden vervangen, en niet alleen de gevelbeplating.