hoe nood uw keukenkastjes

Stap 1 – Schuur de Original Kasten

Stap 2 – Breng de onderste laag van de verf

Stap 3 – Breng de bovenste verflaag

Stap 4 – Distress de keukenkastjes

Stap 5 – Voeg Varnish

Keukenkasten zijn een sterk steunpunt in uw huis. Als je een fan bent van antiqued hout bent, kunt u overwegen schrijnende uw kasten. Schrijnende een kast is in feite het nemen van iets nieuws of onafgewerkte en waardoor het lijkt alsof het is oud. Dit artikel zal uitleggen hoe gemakkelijk nood uw keukenkastjes.

Voordat je begint te nood uw keukenkastjes, moet je elke verf die op dit moment op hen te verwijderen. Om dit te doen, wil je de kastdeuren te verwijderen. Het verwijderen van de werkelijke kasten is niet altijd gemakkelijk of mogelijk is, dus je moet de frames waar ze zijn te doen. Gebruik het schuurpapier om de verflagen zowel de deuren en de frames te verwijderen.

De verf die je gezien wilt worden onder de schrijnende is de onderste laag van de verf. In wezen wordt u het schilderen van de hele kabinet deze kleur voor het specifieke doel waardoor het om door te tonen. U kunt een prachtig resultaat te bereiken als er een kleur is donker en de andere kleur is licht. Nadat u deze laag af te maken, zul je moeten wachten op zijn minst 12 uur voor het te drogen.

Solliciteer je bovenste laag verf. Dit is de laag die u pijnlijk zal zijn om te laten de onderste kleur zichtbaar is. Verf de keukenkasten met deze tweede kleur en laat ze drogen voor een dag voordat je vooruit.

U wilt een versleten kijken naar de keukenkastjes te maken, alsof deze dingen zijn gebruikt voor decennia. Gebruik het schuurpapier te slijten gebieden rond de knoppen van de keukenkastjes naar beneden verflaag.

Herhaal deze dezelfde methode van schrijnende rond gebieden die het meest gebruik zou zien, net als de randen tegenovergestelde van de scharnieren. Zorg ervoor dat je het zand naar beneden scherpe randen, zodat ze meer afgerond verschijnen.

Gebruik nu uw andere werktuigen van pijnlijk om meer karakter te creëren. Gebruik de toetsen om maakt krassen en deuken ondiep, gebruik maken van de boor om wormgaten te maken, en het gebruik van het hangslot of hamer om dieper deuken en deuken te creëren. Geen twee kabinetten zullen zien er precies hetzelfde, dus hebben veel plezier schrijnend de kasten totdat je ze je eigen te maken. Sommige mensen verkiezen om te vertrekken uit dit laatste deel en alleen gebruik maken van de schuren methode schrijnend.

Nu dat je klaar bent met schrijnende je keukenkastjes, kunt u beginnen om hen te beschermen. Begin met een laag vernis, waar u uw aanvraag met je penseel. Laat de bovenste laag vernis te drogen voordat je een tweede laag toe te passen. Sluit de deuren en geniet van uw noodlijdende keukenkastjes.